Tải game gta vice city miễn phí cho điện thoại

Tải xuống apk GTA Vice City cho thiết bị Android của bạn ngay bây giờ.

Nội dung chính

 • About GTA Vice City APK
 • Grand Theft Auto: Vice City is now available on the following platforms:
 • How to Download and Install GTA Vice City APK?
 • Frequently Asked Questions
 • The Advantages and Disadvantages of directly downloading the GTA Vice City APK?
 • Video liên quan

Grand Theft Auto: Vice City hay nói ngắn gọn, GTA Vice City là một trò chơi phiêu lưu hành động được phát triển bởi Rockstar North và được phát hành bởi Rockstar Games. Đây là mục đầu tiên trong loạt Grand Theft Auto kể từ Grand Theft Auto III.

Cốt truyện

Trò chơi lấy bối cảnh năm 1986, nơi Forelli mobster Tommy Vercetti được ra tù sau khi thụ án mười lăm năm cho tội giết người. Sau đó, anh ta được Sonny Forelli gửi đến Vice City để giám sát một thỏa thuận ma túy quan trọng cùng với luật sư quanh co Ken Rosenberg.

Nhưng họ bị phục kích bởi những kẻ tấn công vô danh đang giận dữ Sonny và ra lệnh, Tommy, thu hồi ma túy, cùng với số tiền anh ta đã đưa ra, dưới sự đe dọa của hậu quả.

Trong khi điều tra, Tommy gặp một số người đề nghị giúp đỡ anh ta, bao gồm nhà sản xuất âm nhạc Kent Paul có mối liên hệ với thế giới ngầm; Lance Vance, người đã mất anh trai trong trận phục kích; Nhà phát triển bất động sản Texan Avery Carrington; và trùm ma túy Ricardo Diaz, người cũng sử dụng Tommy, nhưng đối xử với anh ta là một kẻ lừa đảo.

Tommy cuối cùng cũng giành được quyền kiểm soát hoàn toàn đối với hoạt động buôn bán ma túy của Vice City mà không cắt Forellis. Sau khi tìm hiểu về nó, Sonny đã gửi những kẻ lừa đảo để thu tiền từ các doanh nghiệp của Tommy và đáp lại, Tommy đã loại bỏ chúng và cắt đứt mối quan hệ với Forellis. Vì vậy, Sonny đến Vice city và tiết lộ rằng Lance đã phản bội anh ta, đã cảm thấy tự ti về sự hiện diện của mình kể từ khi anh ta lên nắm quyền.

Sau đó, một vụ xả súng xảy ra trong biệt thự của Tommy, trong thời gian đó, anh ta ngăn cản Forellis cướp tiền của mình và giết chết Lance vì sự phản bội của anh ta, và cuối cùng giết chết Sonny. Cuối cùng, khi Ken đến hiện trường Tommy nhanh chóng trấn an anh rằng mọi thứ đều ổn, vì cuối cùng anh đã kiên cố hóa mình thành ông trùm tội phạm không thể tranh cãi của Vice City.

Gameplay

GTA Vice City là một trò chơi phiêu lưu hành động được chơi từ góc nhìn của người thứ ba nơi người chơi điều khiển tên tội phạm Tommy Vercetti. Người chơi cần hoàn thành nhiều nhiệm vụ trong trò chơi và đôi khi phải chờ thêm hướng dẫn hoặc sự kiện. Người chơi có thể tự do đi lang thang trong thế giới trò chơi và cũng có thể hoàn thành các nhiệm vụ phụ.

Người chơi có thể chạy, nhảy hoặc lái xe để điều hướng thế giới của trò chơi. Người chơi sử dụng các đòn tấn công cận chiến, súng và chất nổ để chiến đấu với các đối thủ của mình.

Các tính năng của GTA Vice City

 • Thành phố lớn hơn và tốt hơn

Thành phố Vice trong GTA rất lớn, lớn hơn gần 3 lần so với Thành phố Tự do. Thành phố Vice phức tạp hơn và có nhiều chi tiết tốt hơn khiến nó hấp dẫn và hấp dẫn hơn.

Đồ họa của trò chơi GTA Vice City thực sự rất đẹp và cực kỳ chi tiết. Các mô hình nhân vật và hiệu ứng ánh sáng cũng rất hấp dẫn.

Xe máy mang đến một phương thức vận chuyển hoàn toàn mới cho GTA Vice City. Bạn chỉ có thể nhảy lên một chiếc xe máy và phóng nhanh khỏi bất cứ ai, xuống giữa đường. Có rất nhiều mẫu xe máy có mặt tại GTA Vice City, chẳng hạn như PCJ-600 và Freeway đang hoạt động (Yêu cầu QuickTime).

Không giống như GTA 3, ở Vice City, bạn có thể lái trực thăng mặc dù những thứ này rất khó để nắm bắt. Choppers trở nên khả dụng sau khi bạn tiếp quản biệt thự của Diaz. Bạn cũng có thể tìm thấy một máy cắt tin tức tại tòa nhà Tin tức VCN.

 • Đài phát thanh phong cách thập niên 80

Sê-ri GTA được đưa vào cuộc sống bằng đài phát thanh và tại Thành phố Phó GTA, các chương trình phát sóng dài hơn có tổng cộng hơn chín giờ nhạc 80. Một số đài phát thanh bao gồm – Emotion 98.3, Flash, Espantoso, Fever 105, V-Rock, Wave 103 và WildStyle Pirate Radio

Trong trò chơi GTA Vice City, bạn sẽ có được thông tin chi tiết tốt hơn, khoảng cách kéo dài và nhiều tính năng một lần, chẳng hạn như người trên giày trượt, tội phạm bị cảnh sát truy đuổi, v.v. Nó cũng có thời gian tải nhanh hơn và giảm tốc độ ít hơn.

Những điều này làm cho việc phát trực tuyến trò chơi trở nên thú vị và hấp dẫn hơn.

Page 2

I’m glad you’re back in Vice City. Greetings from the 1980s.

In the decade of big hair, excess, and pastel suits, one man rises to the top of the criminal pile. A huge urban sprawl ranging from the beach to the swamps and the glitz to the ghetto, Vice City was one of the most diverse, complete and alive digital cities ever created. In this open-world game with a character-driven narrative, you arrive in a town filled with delights and degradation and can decide how you want to take it over.

About GTA Vice City APK

The popular third-person game Grand Theft Auto: Vice City is now available on Android. GTA VC APK – beautiful girls in bikinis, powerful men in Hawaiian shirts, expensive cars and cool chests, the Mecca of luxury and crime!

The game takes place in the distant 1980s. The protagonist of the game is Tommy Versetti, a bandit who recently escaped prison. To start an illegal big deal in GTA Vice City, Tommy stole a large amount of money. However, something went wrong. To avoid endangering his family and friends, Tommy should return everything to its correct places as soon as possible, paying off debts to mafia groups.

Having downloaded APK GTA Vice City for Android, you will enter the world of the big city, where you will find dozens of dangerous and at the same time interesting missions. Showdowns between authorities, fights, robberies, murders, confiscation of property, and much more. You will have a large arsenal of weapons at your disposal, including brass knuckles, a club, knife, gun, shotgun, ultrasound, automatic, and even a grenade launcher.

As part of its 10th anniversary, Rockstar Games is bringing Grand Theft Auto: Vice City to mobile devices with high-resolution graphics, updated controls, and a host of new features, including:

 • Updated graphics, character models, and lighting effects
 • Targeting and firing options that are precisely tailored
 • Controls with a fully customizable layout
 • A massive campaign with endless gameplay possibilities
 • Compatible with the MoGa Wireless Game Controller and selected USB gamepads
 • Immersion tactile effects integrated 
 • Customize your visual experience with adjustable graphic settings

Languages Supported: English, French, Italian, German, Spanish, Korean, Russian, and Japanese.

Grand Theft Auto: Vice City is now available on the following platforms:

Motorola Atrix, Motorola Atrix HD, Motorola Atrix 4G, Motorola Photon, HTC Rezound, HTC One X, HTC One X+, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy R, Samsung Epic 4G, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Google Nexus 4, Sony Xperia Play, Sony Xperia Sola, Sony Xperia S / P / T & TL, Sony Walkman Z series media player.

How to Download and Install GTA Vice City APK?

GTA Vice City APK is easy to download on your phone. We have created a simple guide that can assist you in downloading it for free.

Step 1 – Download Button

First of all, you have to click on the download button provided by us. Now you have come to the download page, you have to wait a few seconds, then click on download, the apk will start downloading automatically.

Step 2 – File Manager

Click on the download button to begin downloading. Go to your file manager and search for the apk file.

Enable Unknown Source: Third-party applications need unknown source settings to be enabled before they can be installed. Any third-party application on Android cannot be installed without enabling the unknown source settings.

Step 3 – Install the Application

Now tap on that APK file of GTA Vice City APK you have downloaded. Once you do that you will have your application installed.

Step 4 – Let’s get started!

You will now have a GTA Vice City APK icon on your phone. Simply tap on it to begin using it.

Frequently Asked Questions

Is GTA Vice City APK Free?

Yes, it is a free app, and the users won’t be charged for using it on their phones or other devices.

Can I download GTA Vice City APK legally?

Yes, it is a safe and legal application, even though it is free to use. It has plenty of excellent features.

Why does GTA Vice City APK not work?

If your app is outdated or not updated to a new version, it may not work properly. So you can update the app today to ensure it works properly and smoothly.

How Do I Update GTA Vice City APK?

GTA Vice City APK is from a third-party developer, so an automatic update won’t be available. You will need to manually update the app by removing the old version and installing the new version.

Is my Android device required to have root access in order to install GTA Vice City APK?

No, Rooting is not required to install GTA Vice City APK. This app doesn’t require special permissions. So, you can install and use the app without rooting your device. However, if your device already has root access then you can also use the app without any difficulty. It provides the same features and interface to both rooted and non-configured devices.

The Advantages and Disadvantages of directly downloading the GTA Vice City APK?

Pros:

 • The application is safe and secure.
 • You can easily install and use the app.
 • Third-party ads are not available.
 • It is free to download and use.
 • There is no need to sign up for the app

Cons:

 • They will not automatically update.
 • Google does not always verify them.
 • There is little innovation in the design
 • It is not suitable for slow internet

Conclusion

We have introduced you to your favourite video games and apps. It is always our goal to share high-quality apps and video games with you. On this website and our website, you will be able to obtain more apps and games for free, without having to spend a dime. If you are ready, you can download the newest version of GTA Vice City APK to your Android phone once you are ready.

We would like to point out that we will only be providing the unique and free APK model of GTA Vice City APK without any modifications.

Did you know that Android phones and tablets cannot access the Google Play Store? It doesn’t matter if you don’t have the right Android phone or tablet to run this GTA Vice City APK, because at APKLUST, we offer the safest and most accurate alternatives. On our website, you can download the latest version of GTA Vice City APK. Click here to download.